Αγαπητά Λιμενικά Νέα,

Διαβάσαμε χθες στον ηλεκτρονικό τύπο  ότι  “… Επεισοδιακή ήταν η νύχτα για έναν 39χρονο Δανό, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από καφετέρια του Ρεθύμνου, στην παραλιακή λεωφόρο, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο 39χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και οι άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία, τον βρήκαν σε κακή κατάσταση…..

Ο Δανός φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ωστόσο η ζωή του δεν κινδυνεύει. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.”

Το συμβάν συνέβη στην παραλιακή λεωφόρο…του Ρεθύμνου.

 Θα αναρωτηθεί κανείς: Ωραία, και πού το περίεργο στην υπόθεση;

Το θέμα είναι πολύ απλό άμα το κατανοήσετε...

Ο ανώνυμος πολίτης (που δεν έχει αντιληφθεί πόσο μεγάλωσε το Λιμενικό επί ΣΥΡΙΖΑ), όταν διεπίστωσε το περιστατικό της συμπλοκής, αμέσως έκανε το αυτονόητο. Ειδοποίησε την Αστυνομία.

Που να φανταστεί ο άμοιρος, ότι το Λιμενικό παράτησε την θάλασσα και έπιασε τις στεριές για να ασκεί αστυνόμευση…

Η τοπική Αστυνομία, προφανώς είχε πάρει μεζούρα εκ των προτέρων  και γνώριζε ότι δεν είναι στη δική της αρμοδιότητα αυτή η σειρά των μαγαζιών….  διότι εκτείνονταν  επί της Ζώνης της  Παραλίας…

Η τοπική Αστυνομία από ότι φαίνεται, δεν παρέπεμψε τον πολίτη να ενημερώσει για το περιστατικό την Λιμενική Αρχή αλλά ανέλαβε (ευτυχώς) την υποχρέωση αυτή η ίδια.

Όταν έφθασαν οι άνδρες του Λιμενικού στο σημείο του συμβάντος, βρήκαν ένα άτομο σε κακή κατάσταση με κτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα…

Τώρα πόση ώρα από την στιγμή της ενημέρωσής της έφθασε η δύναμη της Λιμενικής Αρχής, εάν είχε σε επιφυλακή ικανό αριθμό ανδρών για να αντιμετωπίσει μία συμπλοκή ατόμων ανάλογης του συμβάντος αυτού, τι να σας πούμε…

Πάντως από το ιστορικό του πράγματος, δύο πράγματα  είναι βέβαια:

Το πρώτο είναι, ότι το Λιμενικό Σώμα επί ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς μεγάλωσε, γιγαντώθηκε…

Όλοι οφείλουμε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, να πιστώσουμε το έργο αυτό στο  ΣΥΡΙΖΑ.

Το δεύτερο  είναι ότι δικαιώνονται για μία ακόμη φορά τα Λιμενικά Νέα, αφού με βεβαιότητα  προέβλεψαν ότι αυτή η γιγάντωση, θα έχει σαν αποτέλεσμα στο μέλλον να εκτυλιχθούν  μεταξύ των Αρχών επιβολής του νόμου σκηνές, όμοιες με αυτές στην ταινία του αείμνηστου Σακελλάριου:

« Εγώ κοιτούσα την Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Χρυσοπούλου και την Πετροβασίλη να μιλάνε...»

 

Καλημέρα σας και ….περαστικά μας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.