Το Κατάκολο είναι και το νέο λιμάνι επιβίβασης για το 2ο πλοίο την NCL που ταξιδεύει φέτος στις ελληνικές θάλασσες

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε κρουαζιέρες στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Norwegian Getaway της Norwegian Cruise Line (NCL) το οποίο ξεκίνησε το πρώτο του δρομολόγιο από τη Civitavecchia της Ρώμης και έως τις 26 Οκτωβρίου θα κάνει 10ήμερες και 11ημέρες κρουαζιέρες σε Ντουμπρόβνικ., Κέρκυρα, Κατάκολο που θα είναι και το νέο λιμάνι επιβίβασης για την NCL στην Ελλάδα, Σαντορίνη, Μύκονο, Νάπολη, Λιβόρνο. Το πλοίο Norwegian Getaway, ναυπηγήσεως 2015 και μεταφορική ικανότητα 4.000 επιβατών.

Είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας στην Ελλάδα αυτή την τουριστική περίοδο.

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου Κυριακή 25 Ιουλίου, ξεκίνησε 7ήμερες κρουαζιέρες με home port τον Πειραιά το «Norwegian Jade» ναυπηγήσεως 2007, με μεταφορική ικανότητα 2.400 επιβατών. Το πλοίο θα ταξιδεύει με το 75% του πρωτοκόλλου του.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κάνει home port από την Ελλάδα, δηλαδή κρουαζιερόπλοιό της ξεκινάει από ένα ελληνικό λιμάνι και καταλήγει σε αυτό.

Όπως είχε δηλώσει στο newmoney για τη δρομολόγηση του Norwegian Getaway στην Ελλάδα , ο Managing Director της εταιρείας, υπεύθυνος για την Ευρώπη, Kevin Bubolz, «πρόκειται για ένα τεστ και να δούμε πώς θα πάει. Αναζητούμε νέους προορισμούς και συνδυασμούς δρομολογίων. Πάντα επισκεπτόμαστε το λιμάνι αυτό στις κρουαζιέρες που κάνουμε και είμαστε ικανοποιημένοι».

Ξεκίνησε κρουαζιέρες στην Ελλάδα το Norwegian Getaway της Norwegian Cruise Line| newmoney