Έντονες διαμαρτυρίες από τους ναυτιλιακούς συντάκτες

Στόχος η συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών στη διαχείριση της κρίσης;

Για πόσο νομίζουν μπορούν να κρύβονται ο Υπουργός και η ηγεσία του σώματος;

Παραθέτουμε κείμενο που φανερώνει την αγανάκτηση και τις έντονες διαμαρτυρίες των ναυτιλιακών συντακτών:

"Ο Ν.Τόσκας και οι Αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ και ΠΣ βρέθηκαν ενώπιον των δημοσιογράφων, είπαν όσα είπαν και κρίθηκαν για αυτά.

 Η πολιτική και φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή πότε θα το κάνει;

 Ως πότε ο κ. Π.Κουρουμπλής θα επιλέγει εκείνος που θα μιλάει ξεχνώντας τους διαπιστευμένους στο υπουργείο του συντάκτες; 

Εφόσον προκύπτουν ερωτηματικά από τη στάση του Λ.Σ. θα πρέπει να δοθούν και απαντήσεις και ας κρίνει ο κόσμος ποιος λέει αλήθεια και ποιος τον παραπλανεί."

Διονύσης Βυθούλκας

Διαβάστε  παρακάτω τα δημόσια σχόλια συναδέλφων του στο FB για την ανάρτηση του έγκριτου ναυτιλιακού συντάκτη

Michalis Tezaris Τι να πουν Διονύση μετά απο τόσες μέρες ακριβώς; Μίλησε το ρεπορτάζ της Αναστασιας Βαμβακά σήμερα, όλοι ήξεραν απο νωρίς το τι είχε συμβεί και το έκρυβαν στο λιμενικό. Ότι και να πουν σήμερα είναι απλά ψέματα.

Dionisis Vithoulkas
Dionisis Vithoulkas Να πουν φίλε με στοιχεία...πότε ενημερώθηκαν για διασώσεις, πότε για νεκρούς, εάν υπήρχε συντονισμός, τι συνέβη ακριβώς... να βγουν να τα πουν...

Dora Vogiatzakis
Dora Vogiatzakis Για άλλη μία φορά θυσιάζεται η υπόληψη ενός ολόκληρου Σώματος, το οποίο αποδεδειγμένα έδρασε, για τα πολιτικά παιχνιδάκια του κάθε περαστικού υπουργού.

Nantia Alexiou
Nantia Alexiou ..πες μου μια φορά που ο Κουρουπλης εκτός από εριστικό λόγο και υποδείξεις έκανε διάλογο.. ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσης του προς ενημέρωση των πολιτών.. παρόν μόνο με τηλεφωνικες / αυτοπροσωπες παρεμβάσεις σε πανελ χωρίς αντεπιχειρηματα από τους συντάκτες Ναυτιλίας... Τις υπερβάσεις που έκαναν τα στελέχη του Λιμενικού τις ξέρουν οι ίδιοι (ατομικά και συνολικά) τις βίωσαν οι πληγέντες... Αλλά κάνεις από την πολιτική ηγεσία δεν αναγνώρισε το έργο τους... πολιτικές και πολιτικοί που επιδιώκουν την παραμονή στην καρέκλα..

Lauren O'Sullivanb
Lauren O'Sullivanb Έλα τώρα που θα βγάλεις γλώσσα για τον υπουργό της καρδιάς μ