Τα limenikanea.gr “γεννήθηκαν” ως ιδέα πριν από έξι περίπου χρόνια  από λιμενικούς που επιζητούσαν και σήμερα εξακολουθούν να  επιζητούν έναν αγωγό ουσιαστικής, άμεσης  και ενεργητικής επικοινωνίας, μέσω του οποίου η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά και οι προβληματισμοί τους ανόθευτοι!

Σήμερα, περισσότεροι από ποτέ, οπλισμένοι με την πολύτιμη εμπειρία των χρόνων, συνεχίζουμε με  μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο χώρο.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά και με συμμάχους  αυτή τη φορά όλους εσάς  τους χιλιάδες των  αναγνωστών μας (17.000.000 επισκέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα 07/2018 σε πάνω από 17.000 αναρτήσεις), που μας αξιολόγησαν και μας  αξιολογούν καθημερινά, αφού  μας εμπιστεύονται κατατάσσοντας μας στην κορυφή της έγκαιρης και έγκυρης Λιμενικής ενημέρωσης. 

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, πιο δημιουργικά  και σταθερά στον ίδιο δρόμο,  γιατί επιθυμούμε να είμαστε σκεπτόμενοι πολίτες και δεν επιθυμούμε να  καταναλώνουμε  ό,τι .. μας σερβίρεται ως "είδηση".

Ο σκοπός μας, είναι η διαρκής έγκυρη και διαδραστική ενημέρωση για θέματα που αναδεικνύει η ίδια η επικαιρότητα αλλά και γι’ αυτά που το φως των γεγονότων της καθημερινότητας δεν αγγίζει.. Μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό όφελος.

Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις ή οικονομικές εξαρτήσεις.

Πάντοτε με ειλικρίνεια και πάθος για την  αντικειμενικότερη τεκμηρίωση των όσων γράφονται.