Στην έδρα Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βορείου Ελλάδος -από τη Θεσσαλία και πάνω- βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της ΠΟΑΣΥ, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα πεπραγμένα του επικεφαλής της Α.Δ. που έχουν προκαλέσει τη μήνιν των συναδέλφων του.

Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα bloko.gr, γράφοντας ότι ο εν λόγω Αστυνομικός Διευθυντής «εγκαλείται για απρεπή έως προσβλητική συμπεριφορά προς τους υφισταμένους του». Όπως πληροφορήθηκε στη συνέχεια το katechaki.gr, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού εδώ και μέρες είχε απευθυνθεί στον εν λόγω ανώτερο αξιωματικό, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την ακατανόητη στάση. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι απευθύνθηκε «εις ώτα μη ακουόντων» και ζήτησε την παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αυτό έγινε σήμερα, ενώ όπως μαθαίνουμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου Αστυνομικού Διευθυντή είναι ενήμερο και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Σε περίπτωση που οι σχέσεις του με το αστυνομικό προσωπικό του νομού δεν βελτιωθούν άμεσα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε δραστικές παρεμβάσεις από την φυσική ηγεσία του Σώματος.